CONFERINTA NAȚIONALĂ
ZILELE PEDIATRIEI IEȘENE "N.N. Trifan"
ediția a XXXIII-a 13 - 15 mai 2021, Eveniment virtual

Reckitt Benkiser

Reckitt Benckiser este o comunitate în creștere, cu peste 40.000 de antreprenori răspândiți în întreaga lume, talentați și uniți în dezvoltarea continuă a unei lumi mai curate și mai sănătoase. Lucrând împreună, inspirați fiind de abilitățile fiecăruia, am pus oamenii în centrul activității noastre. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, realizăm produse în care oamenii au încredere de generații întregi.

Concentrarea noastră asupra ultimelor noutăți din domeniul științei și simțul nostru puternic al responsabilității sociale sunt în continuă dezvoltare încă din anul 1819. Împreună, ne-au permis să ajutăm oamenii să ducă vieți mai sănătoase și să aibă case mai fericite de peste 200 de ani. Unele dintre cele mai cunoscute branduri ale noastre sunt Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Dettol sau Durex, Scholl, Veet.

Sandoz


Sandoz SRL
Str. Livezeni, nr . 7A
Targu Mures, Judet Mures
Telefon: +40 265 208 120

Punct de Lucru:
Calea Floreasca, nr 169A, Cladirea A,
et 1, Sector 1, Bucuresti
Telefon : +40 214 075 160

Pfizer

În compania Pfizer aplicăm cunoştinţele ştiinţifice şi resursele noastre globale pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine a oamenilor, în fiecare etapă a vieţii. Ne străduim să stabilim standarde de calitate, siguranţă şi valoare pentru descoperirea, dezvoltarea şi producerea produselor destinate îngrijirii sănătății. Portofoliul nostru global de produse include medicamente si vaccinuri dar si multe dintre cele mai cunoscute produse pentru îngrijirea sănătății din lume. În fiecare zi, echipele Pfizer lucrează în cadrul țărilor din pieţele dezvoltate şi în curs de dezvoltare pentru a promova îngrijirea sănătății și tratamentul preventiv şi curativ al celor mai de temut afecţiuni ale zilelor noastre. Consecvenţi faţă de responsabilitatea noastră ca şi companie biofarmaceutică de primă importanţă la nivel mondial, colaborăm cu medicii, guvernele şi comunităţile locale, pentru a sprijini şi a extinde accesul la servicii de sănătate sigure şi accesibile în întreaga lume. De peste 150 de ani, compania Pfizer acţionează pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor care au încredere în noi.

In România, Pfizer are sediul central în Bucureşti şi este printre principalii furnizori de medicamente ai sistemului de sănătate.

Terapia


Berlin Chemie A Menarini

ROPHARMA

ROPHARMA este un grup de companii care are misiunea de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a semenilor noștri, prin permanenta preocupare pentru creșterea calității produselor și serviciilor oferite, prin implicare socială, apropiere și atenție față de pacient și comunitate.

Grupul ROPHARMA funcționează după un model de business integrat, astfel:

  • FARMACIILE ROPHARMA - rețea care cuprinde peste 140 unitați
  • ROPHARMA LOGISTIC - distribuție
  • producție prin: AESCULAP PROD, EUROFARMACO, BIOEF.
  • servicii medicale prin SPITALUL PRIVAT MULTIDISCIPLINAR SF. CONSTANTIN BRAȘOV.

Fie că este vorba despre servicii medicale, farmaceutice, medicamente sau suplimente alimentare, toate companiile din ROPHARMA pun accent pe calitate.

Roche

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce oferă medicamente diferențiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei și afecțiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului. Fondată în 1896, compania Roche este în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducandu-si astfel o contributie sustenabila in societate. 30 de medicamente dezvoltate de Roche - printre care antibiotice, medicamente împotriva malariei şi chimioterapice - sunt pe Lista Medicamentelor Esențiale elaborată de Organizația Mondială a Sănătăţii. De asemenea, compania Roche a fost recunoscută opt ani consecutiv ca liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustenability Index.

Ewopharma

Fiind o companie elvețiană, ne străduim să întruchipăm valorile asociate și îmbinăm stabilitatea dobândită în lunga noastră istorie cu flexibilitaea unei abordări moderne.

Ewopharma a fost creată din pasiune și continuă să transmită acest lucru și astăzi prin munca echipei, care iubește ceea ce face și va parcurge cu bucurie orice distanță pentru partenerii noștri. Acest entuziasm cultivă atitudinea „Nimic nu este imposibil”, grație căreia suntem unde am ajuns astăzi și ne vom dezvolta în viitor.

În Ewopharma suntem conștienți de responsabilitatea continuității, atât față de parteneri cât și pentru pacienții care au nevoie de tratamentele pe care le comercializăm.

Nutricia

Din 1896, Nutricia face cercetări de pionierat în găsirea celor mai bune soluții nutriționale pentru a susține mamele și copiii lor. De atunci, soluțiile noastre nutriționale au transformat milioane de vieți din întreaga lume. Spiritul acesta de pionierat este încă treaz și azi, alături de angajamentul nostru de a oferi o nutriție care transformă viața în momente-cheie de-a lungul vieții.

Astfel, suntem mândri că azi putem susține nevoile nutriționale specifice ale oamenilor pe tot parcursul vieții: în primele 1000 de zile de viață ale sugarului, în copilărie, dar și mai târziu în viață.

Împreună cu partenerii noștri, oameni de știință, specialiști din domeniul sănătății, continuăm să dezvoltăm produse inovatoare cu ingrediente unice și beneficii dovedite prin studii clinice care să ajute ca oamenii să trăiască mai mult, mai fericiți și mai sănătoși.

Pentru mai multe informații privind știința și inovațiile Nutricia, vă invităm să vizitați site-ul dedicat exclusiv specialiștilor din domeniul sănătății.

 

Angelini


Despre Angelini Pharma
Angelini Pharma este o companie farmaceutică internațională, parte a grupului privat italian Angelini. Angelini Pharma depune eforturi susținute să ajute pacienții din domeniile terapeutice precum Sănătatea mintală (inclusiv Durerea), Bolile rare și Îngrijirea sănătății consumatorilor. De-a lungul ultimilor 50 de ani, Angelini Pharma a câștigat recunoașterea internațională în domeniul sănătății mintale, pentru eforturile sale substanțiale de îmbunătățire a managementului pacienților cu tulburări de sănătate mintală datorită moleculelor importante, dezvoltate intern (cum ar fi trazodona) și angajamentului său de a lupta împotriva stigmatului sănătății mintale. Angelini Pharma operează direct în 25 de țări cu aproape 3.000 de angajați și își comercializează produsele în mai mult de 50 de țări prin alianțe strategice cu grupuri farmaceutice internaționale de top. Pentru informații suplimentare vizitați www.angelinipharma.com.

Despre Angelini Pharmaceuticals România
Angelini Pharmaceuticals România, parte a grupului internațional Angelini Pharma, își desfășoară local activitatea sub această denumire începând cu anul 2011. Portofoliul Angelini este compus din produse inovative -Rx si OTC- și suplimente alimentare, dedicate patologiei sistemului nervos central, patologiei respiratorii, patologiei oncologice și terapiei durerii. Angajamentul Angelini în ceea ce priveste sănătatea mintală se desfășoară prin campanii educaționale, dezvoltarea de inițiative anti-stigma la adresa afecțiunilor mintale și promovarea alternativelor terapeutice inovatoare care îmbunătățesc semnificativ viaţa pacienţilor cu depresie, schizofrenie, epilepsie. Angelini Pharmaceuticals România este membru al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), precum și a Asociației Române a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale (RASCI).

Sun Wave Pharma


Sun Wave Pharma – Making Tomorrow Healthier.

Aduce în premieră în România produse naturale eficiente și sigure, fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Avand cea mai mare echipă de promovare către medici și farmaciști cu 335 de profesioniști, SWP este leaderul indisputabil al pieței de nutraceutice din România, cu o cotă de piață de 13.3% clasandu-se între primele 5 companii OTC.

Zentiva


Secom

Secom® este lider de autoritate în soluții naturale de medicină integrativă. Compania este specializată în importul, promovarea și comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale de înaltă calitate cu ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global, oferind totodată servicii de consultanță naturopată.

Secom® a fost printre primele companii care au adus fitoterapia științifică în România, introducând acum aproape 17 ani pe piața locală multe dintre ingredientele "inovatoare" disponibile astăzi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina și prima gamă de suplimente special creată de medici pediatri pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.

Hipp

HiPP este unul dintre liderii în producerea hranei pentru copii din Europa. Filozofia companiei este: Producţia de hrană sănătoasă la cele mai înalte standarde de calitate. În armonie cu natura.

Pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici este nevoie de selectia celor mai bune ingrediente de calitate ecologică , întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

HiPP are peste 60 de ani de experienţă în agricultura ecologică si produce hrana ecologica pentru copii din traditie, fiind in prezent cel mai mare procesator de hrană ecologică din întreaga lume.

Innergy

Compania Innergy activează în Romania de peste 10 ani, promovând soluții terapeutice (cu suport științific substanțial) pentru modularea eficientă a microbiotei intestinale și nu numai. Produsele din portofoliul companiei se adresează îmbunătăţirii calităţii vieţii pacienţilor cu dezechilibre gastro-intestinale și imunologice datorate unui stil de viaţă modern (stres, alimentaţie tip fast-food, medicaţie excesivă, factori de mediu, etc).

Dr.Phyto

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep de la Dr.Phyto reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Nestle Nutrition

La noi – Nestlé Nutrition, soluțiile bazate pe știință, cercetare și dezvoltare prin inovație sunt parte din misiunea noastră zilnică. Suntem pioneri în ceea ce privește nutriția infantilă în România prin oferirea de multiple soluții alimentare potrivite micuților, în funcție de etapa de creștere în care aceștia se află: de la formule de lapte de rutină pentru o programare metabolică sănătoasă și protecție imunitară, precum este gama de formule NAN® Optipro® sau formule de lapte pentru protecție și confort digestiv – gama NAN® Comfortis®, dar și o varietate mare de alimente de diversificare: cereale pentru sugari, gustări pe bază de lapte, piureuri din fructe și legume sau biscuiți pentru sugari.

Știm că ne leagă aceeași pasiune pentru creșterea armonioasă și nutriția nou-născuților și copiilor de vârstă mică, și de aceea ne bucurăm de sprijinul și colaborarea intensă cu specialiștii din domeniu – medicii pediatri, medicii neonatologi și medicii de familie, în atingerea nobilului scop comun: acela de a hrăni împreună viitoarea generație sănătoasă a României.

Alliance Healthcare


Prisum

De peste 26 de ani compania Prisum sprijină sănătatea românilor în calitate de importator și distribuitor al produselor Himalaya.

Produsele Himalaya (Liv.52, Bonnisan, Cystone, Koflet, Septilin, Mentat) au trecut cu brio proba timpului, compania având o tradiție de peste 90 de ani în domeniul fitoterapiei. Toate produsele din portofoliul Himalaya au la bază studii clinice și de laborator si sunt standardizate, garantand astfel eficacitate si siguranta.

Incepand cu anul 2018 Prisum a adaugat in portofoliu si produsele companiei Vitabiotics, companie lider in Marea Britanie pe piata de suplimente pe baza de vitamine si minerale. Produsele sale (Osteocare, Feroglobin, Wellbaby, Wellkid) sunt foarte apreciate si recomandate de medici.

Pharma Brands


Pharma Brands promovează în România, de aproape 10 ani, suplimente alimentare, cosmetice și dispozitive medicale de top, cu istorie și renume în Norvegia, Danemarca și Belgia: gama Möller's Omega-3, cel mai longeviv tratament din farmaciile din Europa, de la 1854 (mollers.ro); gama de probiotice și simbiotice Impruvis (impruvis.ro); DeVit 500 - vitamina D3 din sursă naturală (devit500.ro); Perspirex - antiperspirante cu mare eficacitate (perspirex.ro); generator avansat de colagen - BioSil Ch-OSA® (biosil.ro);  gelX Oral Spray - previne și tratează mucozita orală (gelx.ro).

Produsele Pharma Brands se găsesc în toată țara, atât în farmaciile de lanț, cât și în cele independente.

Jurnalul de Sănătate